Friday, October 5, 2012

THE LAST TREE

video

my first attempt to do short film and i choose stop motion... this one done last year 2011... hope you all enjoy it hehehehehehe

u also can watch on my you tube channel The Last Tree


Wednesday, August 8, 2012

Dugaan Ramadhan

Kusut kepala bila kereta melanggar kereta lain dihadapan, hanya tinggal beberapa hari je lagi nak raya. Dugaan apa yg cuba nak disampaikan.

Sekarang ni hanya mampu bersabar, mungkin akan ada sesuatu yg istimewa akan berlaku.

Doakan ye...

Wednesday, July 18, 2012

Belajar untuk menjadi HIPOKRIT

Lu klau nak senang lu jadi "hipokrit" je derrrr.... Klau dengan Tuhan lu tak malu nak hipokrit, kenapa dgn manusia lu nak malu. Nahhhh begitu cara nasihat dari kawan aku. Ye tak ye gak kan... Bukan ngan Tuhan je malah ngan sesiapa pub kita "menipu" so apa lah salah sangat kalau ngan kawan pun "menipu".

Besttttt nye nasihat.... So pas no cuba nak komersilkan "hipokrit". Bukan untuk suka2 tapi untuk setiap apa benda yg kita nak buat... So tak yah lagi nak susah hati nak menjaga hati orang lain. Yg penting hati sendiri....

Soalannya??? Ada tak kelas yg mengajar untuk jadi "hipokrit" secara profesional hehehehhehehe

Monday, July 16, 2012

Komen & kritik

Bukan senang nak luahkan kata2 yg lahir dalam kepala dlm bentuk penulisan, macam mana korang leh buat semua tu... Sekadar dengan memulakan satu perenggan dan kemudian akan diikuti dengan perenggan lain.

Aku cuba untuk menulis apa yg ada dalam kotak fikiran ku, maafkan seandai mungkin akan terkeluar perkataan yg mungkin akan menyentuh EGO ediologi korang yg membaca.

Apa yang aku akan KOMEN & KRITIK???? Mungkin sesuatu yg mungkin akan kena dlm hidup anda sendiri... Ianya sekadar pandangan dan juga penulisan dari seorang lelaki ug kini umurnya audah mencecah 34 tahun.

So tungggggguuuuu.... Mukadimah permulaan penulisan ku, selamat membaca~irafazir

Tuesday, June 19, 2012

diam diri

lama betul tak menulis, alasan atau sibuk ngan kerja. tgklah nanti bila dah ok akuakan mula mengisi ruangan ini. hehehejehe

Tuesday, January 5, 2010

selamat tinggal 2009

Tahun baru dah lepas 5 hari... banyak kenangan yang berlaku sepanjang 2009 sedih, suka, marah, dendam, tak puas hati.. dan macam-macam lagi. Tapi harap@ semua kenangan yang buruk tu berlalu pergi sama dengan perginya tahun 2009....

2010 entah apa pula yang akan terjadi... harap-harap sesuatu yang indah dan sempurna akan aku perolehi...


selamat tahun baru 2010

Sunday, October 25, 2009

minggu yang membosankan.........

adehhhhhhhhhhh lama betul tak menaip skrip... terasa bosan yang amat... duduk lama depan PC jadi jemu... idea mencurah kuar tapi nak menaip tu adoiiiiiiiiiiiiiii...... kalau la ada mesin yang kita cakap dia taip sendiri kan best..........

tapi semalam wedding Faradila Jasmay... aku pergi kejap je pastu kena pergi tempat lain lak. tempat lama aku Menara Kuala Lumpur Open house, lepak dalam sejam aku blah.... pastu lepak kat shine lak tengok member aku. battel of the band tapi dia kalah hahahahahahahaha tapi ok la.........

hari ni lepak duduk rumah sepanjang hari.......... bosan tapi malas nak kuar........ buka FB layan main game kejap pastu my mum telepon hehehehehehehe selasa ni diorang datang... Kovo adik aku Mohammad Isnawi kat UITM......

walaupun.... bosan terpaksa gak le layan hehehehehehehe bosan nye hujung minggu ni.............